Print Friendly, PDF & Email

Freemote iki yaiku Cara saka A nganti Z dadi Freelance, golek klien lan bebas, diikuti meh 200 Freelancer!

Ing modul pisanan sing ditawakake iki, Aku nyedhaki Mindset (state of mind) saka freelance, amarga apa sampeyan miwiti dadi freelancer, utawa yen sampeyan wis duwe klien pisanan, kahanan pikiran sing sampeyan nemokake dhewe. langkah nomer 1 kanggo bisa maju kanggo liyane lan njupuk tindakan.

"Keyakinanmu dadi pikiranmu, pikiranmu dadi omonganmu, omonganmu dadi tumindakmu, tumindakmu dadi kebiasaanmu, kebiasaanmu dadi nilaimu, nilaimu dadi takdirmu." Gandhi

Ing program:

- Apa orane tumrap sekolah nderek kemajuan Freelancer sukses

- Carane pindhah saka negara salaried atine kanggo sing saka wong-wong sing duwe dhewe

- 13 kesalahan sing ora kudu ditindakake nalika miwiti

- Latihan kanggo ngilangi kabeh rasa wedi lan ide preconceived sing sampeyan duwe babagan Freelancing

– Komentar pulverize syndromes saka impostor lan obyek mencorong sapisan kanggo kabeh

- 15 prentah Freelance sing dadi hit kanggo didownload

? Liyane kanggo sampeyan sawise latihan iki

Iku free lan tanpa resiko kanggo sampeyan, sampeyan duwe kabeh kanggo gain dening nggabungake pisanan iki free modul

Terusake maca artikel ing situs asli →

 

maca  Tambah gaji kanggo staf ing sektor medico-sosial