Yen sampeyan dadi tenaga kerja, kursus gratis iki bakal ngidini sampeyan ngenali prinsip sing diuji kanggo ngedongkrak asil wiwit sore iki.

  1. Sampeyan bakal nemokake 3 prinsip sing Aku wis nggunakake pirang-pirang taun kanggo tumindak tanpa njupuk sirah lan tanpa wektu tundha.
  2. Sampeyan bakal sinau cara nggunakake cara divisi kanggo mupangate sampeyan supaya gampang miwiti dina utawa proyek sampeyan.
  3. Sampeyan bisa nemokake cara Komodolee (uga sistem organisasi minimalis lan dipercaya) supaya prioritas tugas lan ngerti…

Terus maca artikel ing situs asli →