Print Friendly, PDF & Email

Apa sing padha karo? Kanggo nglatih, kanthi Pengalaman IFOCOP, ing profesi manajer Komunitas lan nawakake, amarga proyek reconversion, minangka lintasan anyar kanggo karir profesional. Nicolas, Delphine, Manuel… 3 peserta sinau lan 3 crita kanggo siji gol: sukses profesional.

Manuel GREGORIO

Sepur supaya bisa urip anyar.

Ing tahap iki, kita ora bakal ngomong babagan latihan maneh, nanging babagan urip anyar! Ing umur 30-an lan kepala sing kebak proyek, Manuel wis kerja meh XNUMX taun ing bidang latihan kejuruan kanggo wong diwasa, cedhak Montargis. Ayo "Ing pungkasan siklus », Nalika nerangake ing babagan pambuka wawancara, proyek kasebut kudu nuwuhake arah sing sampurna ing planet sing« mesthi »nggabungake urip profesional sing stimulasi lan urip pribadi sing kepenak. Konkrit, Manuel pengin dadi boss dhewe, terus kerja bareng Prancis nalika bali manggon ing negara asale - Portugal - lan ndhukung komunitas, organisasi lan bisnis ing manajemen e-reputasi kanthi ngatur jaringan sosial.

Pengikut jaringan sosial sing semangat wiwit jam pertama, dheweke latihan karo IFOCOP

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kebijakan banyu umum ing 5 pitakonan