Print Friendly, PDF & Email

Halo jenengku Eliot, aku bakal dadi pelatih sampeyan sajrone kursus iki. Ing latihan iki, aku menehi sawetara Tips sing bakal mbantu sampeyan akeh. Aku bakal nawakake 7 investasi sing bisa didagang ing Dagang.

Aku pengin latihan sing cekak, nanging dioptimalake. Iki tegese sampeyan bakal nyimpen akeh ilmu ing wektu sing cendhak. Supaya sampeyan bisa ngluncurake karir dagang kanthi luwih cepet. Kajaba iku, latihan iki pancen gratis, muga-muga gunakake.

Sajrone latihan iki, sampeyan bakal duwe kuis ringkesan, ngidini sampeyan manggon ing kemajuan. Yen sampeyan ora lolos kuis iki, aku saran supaya sampeyan nonton latihan maneh.

Platform Trading sing digunakake ing latihan iki yaiku E-Toro, amarga gampang banget diakses lan intuisi banget. Aku miwiti dagang lan ora kuciwa. Sampeyan uga bisa mbukak platform liyane. Saiki, aku nggunakake Admiral Markets MT4, iku platform sing apik, nanging luwih angel sinau. Terserah sampeyan, gumantung karo selera lan perasaan ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dhasar manajemen proyek: Risiko