Print Friendly, PDF & Email

Halo jenengku Eliot, aku bakal dadi pelatih sampeyan sajrone latihan iki, lan sampeyan bakal ngerti dhasar-dhasar Trading.

Ing pungkasan latihan, sampeyan bakal bisa:

- pesenan papan

- analisa pasar

- ngerti pasokan hukum lan panjaluk

- gunakake platform dagang

Aku pengin latihan sing cekak, nanging dioptimalake. Iki tegese sampeyan bakal nyimpen akeh ilmu ing wektu sing cendhak. Supaya sampeyan bisa ngluncurake karir dagang kanthi luwih cepet.

Sajrone latihan iki, sampeyan bakal duwe kuis ringkesan, ngidini sampeyan manggon ing kemajuan. Yen sampeyan ora lolos kuis iki, aku saran supaya sampeyan nonton latihan maneh.

Platform Trading sing digunakake ing latihan iki yaiku E-Toro, amarga gampang banget diakses lan intuisi banget. Aku miwiti dagang lan ora kuciwa. Sampeyan uga bisa mbukak platform liyane. Saiki, aku nggunakake Admiral Markets MT4, iku platform sing apik, nanging nanging luwih angel sinau. Nganti sampeyan ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Proyek transisi profesional - transisi Profesional CPF