Print Friendly, PDF & Email

Mooc iki diprodhuksi bebarengan dening Class'Code Association lan Inria.

Ing wektu nalika transisi ekologis asring sajak karo transisi digital, apa karo pengaruh lingkungan saka teknologi digital? Apa digital solusi?

Ing guise virtualisasi lan dematerialisasi, nyatane ekosistem kabeh rakus energi lan sumber daya sing ora bisa dianyari sing disebarake kanthi cepet.

Nalika wis meh 50 taun kanggo ngukur owah-owahan iklim, nyetabilake indikator lan data, tekan konsensus sing ngidini tumindak.

Ngendi kita babagan digital? Kepiye carane golek cara ing informasi lan pidato sing kadhangkala kontradiktif? Apa langkah-langkah sing kudu diandelake? Kepiye carane miwiti tumindak digital sing luwih tanggung jawab lan luwih lestari?

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Cara investasi 1000 Euro