Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • Ngenali macem-macem aspek saka konsep daya tarik teritorial,
  • Ngenali tantangane,
  • Ngerti alat lan levers saka tumindak.

Kursus iki nduweni tujuan kanggo nampilake macem-macem aspek saka konsep daya tarik teritorial, masalah sing ditimbulake uga alat lan pengungkit kanggo tumindak konkrit sing bisa nanggapi. Daya tarik lan pemasaran wilayah minangka tema strategis kanggo aktor wilayah sing profesionalisasi sing pengin didhukung.

MOOC iki nargetake profesional pangembangan ekonomi ing macem-macem struktur: pembangunan ekonomi, pariwisata, lembaga inovasi, lembaga perencanaan kutha, kluster daya saing lan taman teknologi, CCI, layanan ekonomi, daya tarik lan komunitas internasional, konsultan lan agensi komunikasi khusus ing pemasaran wilayah / daya tarik, masa depan. profesional ing pembangunan ekonomi: EM Normandie, Grenoble Alpes University, IAE de Pau, IAE de Poitiers, Sciences-Po, sekolah planning kutha lan institute, etc.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  04| Karangan sing diawasi kanggo sapa?