Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Ing pelatihan iki, ditujukan kanggo profesional manajemen proyek lan manajer liyane sing kudu ngontrol biaya, Bob McGannon, Pakar Manajemen Proyek (PMP®), nerangake carane nggawe anggaran sing solid adhedhasar struktur breakdown proyek kasebut. proyek Sampeyan bakal bisa nggarap standar biaya lan nimbang hubungan antarane modal lan biaya operasional. Sampeyan bakal bisa ndeleng cara nyetel, ngatur lan ngawasi anggaran, uga sawetara saran saka lapangan adhedhasar proyek nyata. Sampeyan uga bakal nemokake tips praktis kanggo nyekel anggaran sing akeh lan ngatur pangowahan lingkup.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gawe merek lan produk sampeyan ing menit [MVB]