Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Kanthi Nicolas Levé, lebokake Google Docs, piranti lunak pangolah tembung online sing cukup bisa ngganti solusi tradisional. Thanks kanggo alat sampeyan, sampeyan bakal bisa nggawe dokumen level profesional kanthi, minangka sorotan, kemungkinan gampang nuduhake lan promosi karya kolaborasi, kanthi nyata. Ing pungkasan latihan iki, sampeyan bakal duwe kabeh aset kanggo ngasilake lan nyebarke dokumen kualitas, kanthi individu lan tim kerja.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gawe kapercayan lan dhiri - 30 'Pandhuan