Print Friendly, PDF & Email

Apa sampeyan miwiti bisnis? Apa sampeyan pengin ngasilake produk sing cepet banget ing pasar? Latihan iki kanggo sampeyan! Temokake prinsip hacking wutah lan tindakake kabeh supaya bisa cepet asil. Latihan iki diadaptasi saka kursus asli Brad Batesole nganalisa piranti lan metode kanggo nguasai konsep iki. Didier Mazier banjur nerangake cara nyiyapake strategi, ngrancang tes, lan nggawe lan motivasi…

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Hadiah lan voucher kanggo karyawan: langit-langit pengecualian taun 2020 kaping pindho