Print Friendly, PDF & Email

Undang-undang pemakaman ngiringi evolusi sosial. MOOC iki nduweni tujuan kanggo ngenalake sampeyan babagan dhasar-dhasar hukum saiki, sing ditetepake ing sajarah. Kita bakal ngrembug kahanan pati lan pengaruhe marang hukum sing ditrapake, gagasan "relatif sing paling cedhak, lan hak dikubur ing kotamadya.

Sawise prinsip kasebut wis ditemtokake, kuburan, papan sing beda-beda uga alun-alun pengakuan bakal dibahas. Sesi banjur bakal ditrapake kanggo kremasi lan perkembangan paling anyar. Panguburan ing konsesi, manajemen konsesi, bakal dadi subyek ing sesi pungkasan.

Kanggo luwih maju, dokumen lan video ngrampungake lan nggambarake komentar kasebut.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kepiye cara mobilisasi proyek transisi profesional ing konteks pencegahan disintegrasi profesional?