Print Friendly, PDF & Email

Rencana komunikasi, ketenaran lan gambar, majalah kotamadya, situs web, komunikasi internal, hubungan pers, pemasaran wilayah, jaringan sosial ... liwat pemindaian alat sing beda-beda, Mooc iki nggawa sampeyan kawruh lan katrampilan sing penting kanggo nggawe dhasar strategi komunikasi. diadaptasi kanggo masyarakat.

Adhedhasar misi tartamtu saka panguwasa lokal (pemenuhan, sabisane kanggo warga, saka misi layanan umum ing kabeh aspek gesang), uga ndadékaké kanggo refleksi ing masalah strategis komunikasi sing revolves watara segi tiga kapilih pejabat / pejabat. /warga.

format

Mooc iki duwe enem sesi. Saben sesi digawe saka video cendhak, testimoni saka profesional, kuesioner lan dokumen sing diiringi… uga forum diskusi sing ngidini ijol-ijolan antarane peserta lan tim pengajar. Sesi kaping lima wis ditambahake kanggo nyukupi kabutuhan siswa saka sesi sadurunge.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Inovasi pendanaan