Print Friendly, PDF & Email

Layanan pelanggan asring banget siji-sijine unsur sing mbedakake rong perusahaan, saka sudut pandang pelanggan. Sampeyan kudu ngerti kenapa sampeyan kudu duwe layanan pelanggan sing apik, malah apik banget. Apa masalahe? Apa prinsip dhasar sing kudu ditindakake? Ing kursus iki, Philippe Massol nawakake sampeyan luwih ngerti babagan konsep lan peran layanan pelanggan. Dheweke menehi sampeyan ...

Pelatihan sing ditawakake Linkedin Learning kualitase apik banget. Sawetara ditawakake kanthi gratis lan tanpa registrasi sawise dibayar. Dadi yen ana subyek sing narik kawigaten sampeyan, aja ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa.

Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise mlebu, mbatalake nganyari maneh. Iki kanggo sampeyan kepastian ora bakal dikenani biaya sawise periode nyoba. Kanthi siji sasi, sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Pènget: latihan iki mesthine bakal mbayar maneh ing 30/06/2022

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Kebijakan banyu umum ing 5 pitakonan