Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Apa manajer proyek bisa dadi efisien lan adil, tanpa nimbang sawetara pitakon etika? Pelatih Bob McGannon, panulis, wirausaha lan konsultan sing duwe pengalaman luwih saka 25 taun ing manajemen proyek, nyritakake babagan cara ngetrapake lan ngetrapake nilai etika sajrone siklus proyek sampeyan. Iki nerangake aturan sing kudu ditindakake lan risiko sing kudu dihindari supaya bisa ngerteni potensi sampeyan minangka manajer proyek, miturut kriteria sing ditemtokake dening Project Management Institute (PMI).

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ngerti carane ngatur stres