Print Friendly, PDF & Email

Power BI minangka aplikasi laporan sing dikembangake dening Microsoft. Bisa nyambung menyang akeh sumber data lan konektor kaya ODBC, OData, OLE DB, Web, CSV, XML lan JSON. Sawise sambungan ditetepake, sampeyan duwe kamungkinan kanggo ngowahi data sing wis diimpor lan banjur ndeleng ing wangun grafik interaktif, tabel utawa peta. Mulane, sampeyan bisa, lan intuisi, njelajah data lan nggawe laporan ing wangun dashboard dinamis, bisa dibagi online miturut watesan akses sing wis ditetepake.

Tujuan kursus iki:

Tujuan kursus iki yaiku:

- Nggawe sampeyan nemokake desktop Power Bi uga sub-komponen kasebut (utamane Editor Power Query)

- Kanggo mangerteni, kanthi kasus praktis, konsep dhasar ing Power Bi kayata gagasan hierarki lan pengeboran uga kanggo familiarize dhewe karo nggunakake alat eksplorasi data kayata drill through

- Kanggo familiarize dhewe karo macem-macem visual sing digabungake kanthi standar (lan download visual pribadi anyar ing AppSource) ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dasar-dasar Outlook ing web