Print Friendly, PDF & Email

Outlook en version web est pratique et il est de plus en plus utilisé depuis un ordinateur ou un smartphone. Si vous souhaitez démarrer avec Outlook et Office 365, découvrez cette formation pour utiliser efficacement un outil de gestion au quotidien. Avec Martial Auroy, spécialiste et partenaire Microsoft, vous verrez comment gérer vos messages, vos rendez-vous, vos réunions ainsi que vos contacts. Vous prendrez également en main l’application Microsoft To Do afin d’organiser et de ranger simplement les tâches à faire. Ainsi, vous découvrirez l’ensemble des options à paramétrer sur le navigateur d’un ordinateur ou sur un smartphone afin de faire d’Outlook votre compagnon de tous les jours.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Pènget: latihan iki mesthine bakal mbayar maneh ing 01/01/2022

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Rembugan dodolan sampeyan