Print Friendly, PDF & Email

Sinau carane masang strategi marketing email sing sukses. Ing lingkungan didominasi dening media sosial, inge-mail tetep dadi saluran komunikasi utama, ing babagan akuisisi lan retensi pelanggan. Temokake kabeh kunci sukses strategi pemasaran email. Ngrembug babagan dhasar lan ngetrapake alat profesional kanggo ngatur lan ngawasi kampanye saben dina. Saka conto konkrit ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  03| Kepiye carane nggawe panjaluk proyek profesional menyang majikan sampeyan?