Apa sampeyan pengin komunikasi kanthi efektif lan ndhukung perusahaan, merek, produk utawa macem-macem ing media digital? Pemasaran konten minangka kunci keterlibatan sampeyan. Kanthi Didier Mazier, latih sampeyan kanthi dhasar babagan bisnis lan bangun strategi pemasaran konten sing tujuane kanggo narik target target pamirsa. Ngatur rencana lan ngoptimalake produksi konten kanthi nemtokake tujuan lan sumbu komunikasi. Desain lan nulis ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →