Print Friendly, PDF & Email

Sur quoi repose l’efficacité commerciale ? Sur un véritable désir d’aider à résoudre des problèmes. Dans cette formation, Jeff Bloomfield, ex-responsable senior chez Genentech et fondateur de Braintrust, explique pourquoi et comment les meilleurs commerciaux apprennent à se mettre à la place de leurs clients. Il propose des stratégies permettant de reconnaître et comprendre les besoins de vos clients, ainsi que de présenter votre produit ou service comme la solution à leurs problèmes. Jeff Bloomfield vous explique également comment identifier les failles de votre processus commercial ou en créer un nouveau.

Pelatihan sing ditawakake Linkedin Learning kualitase apik banget. Sawetara ditawakake kanthi gratis lan tanpa registrasi sawise dibayar. Dadi yen ana subyek sing narik kawigaten sampeyan, aja ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa.

Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise mlebu, mbatalake nganyari maneh. Iki kanggo sampeyan kepastian ora bakal dikenani biaya sawise periode nyoba. Kanthi siji sasi, sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Pènget: latihan iki mesthine bakal mbayar maneh ing 30/06/2022

Terus maca artikel ing situs asli →

 

maca  5 tips kanggo digital