MOOC sing bakal sampeyan temokake bakal ngidini sampeyan kanthi cara interaktif amarga latihan sing nyenengake lan liwat ilustrasi lan conto kanggo ngerteni dhasar babagan prosedur litigasi administratif.

Sampeyan bakal nemokake karakteristik litigasi sing ora dingerteni amarga ora entuk liputan media… kajaba sajrone episode kayata pandemi Covid-19 ing ngendi keputusan pengadilan administratif lan Dewan Negara dikomentari kanthi ekstensif.

Sampeyan bakal ngormati kerumitan yurisdiksi multifaceted lan multitasking sing mesthi ngurusi macem-macem perselisihan, sing kadhangkala warga ora ngerti yen dheweke uga dadi perselisihan administratif (kaya kasus karo bagean gedhe saka perselisihan sosial) lan uga ngluwihi misi penasehat kayata. minangka Pengadilan Auditor nalika ngetokake laporan utawa hakim sing melu utawa mimpin komisi administratif.

Terus maca artikel ing situs asli →

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Profesi Grand Paris nyebutake