Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Proyek sing luwih rumit, sampeyan bakal mbutuhake pitulung saka panyedhiya lan mitra njaba. Sinau babagan tuku proyek, proses perencanaan, ngatur lan eksekusi tuku barang lan layanan kanggo bisnis sampeyan. Ing latihan iki, manajer proyek Bob McGannon ngatasi proses tuku proyek, mbantu sampeyan nemtokake manawa tuku cocog karo proyek sampeyan, ngenalake sampeyan babagan cara tuku lan nerangake macem-macem jinis. kontrak tuku, kalebu kontrak rega tetep, kontrak plus biaya, lan kontrak wektu lan materi. Sinau babagan carane ngrencanakake tuku kanthi wicaksana kanthi opsi ngrancang ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kepiye cara ningkatake mobilitas internal ing organisasi sampeyan?