Print Friendly, PDF & Email

Latihan iki ditujokake kanggo pamirsa sing pengin entuk kawruh dhasar sing ngatur tumindak sosial sing ditindakake dening panguwasa lokal.

Ngerti carane tumindak sosial lair lan berkembang; carane desentralisasi wis sakabehe recomposed sektor iki; carane ing taun 2000-an, hukum utama sing ana hubungane karo macem-macem sektor aksi sosial diiringi owah-owahan sosial sing gedhe, kayata penuaan populasi, massifikasi lan heterogenitas masalah lapangan kerja, transformasi unit kulawarga, munculé fenomena darurat sosial. , modifikasi saka njupuk menyang akun dening panguwasa umum panggonan wong.

Kepiye pergolakan legislatif utama ing limang taun kepungkur (hukum MAPTAM, hukum Notre) wis nggegirisi wilayah tradisional kompetensi panguwasa lokal; carane pungkasanipun, owah-owahan utama ing karya dina (globalisasi, digital, energi, transisi lingkungan, etc.) ngajak kita kanggo mikir bab transformasi saka tumindak sosial: iki tantangan seminar online iki.

Iki uga bakal ngupayakake njlèntrèhaké mekanisme utama ing karya ing kabijakan umum iki, uga peran para aktor.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gawe Bisnis Online sing Nguntungake: Cara Konkrit!