Print Friendly, PDF & Email

Dina iki, kita ketemu Dimitri, wong enom motivasi sing bubar lulus saka ifocop sawise latihan 8-sasi dadi Web Developer. Wis nyekel BAC + 2 ing Teknologi Informasi Manajemen, ing kene dheweke umure 30, disertifikasi tikel kaping pindho lan mbok menawa ing dalan menyang diploma 3 kanggo terus ngembangake katrampilan lan ngedongkrak kemampuan kerjane ing pasar kerja!

« Miturut panemuku, iku gampang banget, latihan iku penting lan umure tetep, terus-terusan, utamane ing profesi kaya kita iki ". Kanggo Dimitri, 30, mantan (lan bisa uga maneh?) Peserta ing ifocop, latihan luwih saka mung ilmu sing sampeyan asimilasi utawa diploma sing ditampilake ing CV sampeyan. Ora, luwih becik, kaya sing bakal ujar, "crita dedeg piadeg". Pitakon kudu tetep dianyari… lan supaya awake dhewe luwih apik ing pasar tenaga kerja. Iki uga minangka alesan wiwitan registrasi kaping pisanan karo ifocop. Hasrat babagan IT lan nduwèni manajemen IT BAC + 2, dheweke kanthi alami ngarahake latihan Web Developer, sing suwene 8 wulan, setengah saka sekolah, sing liyane ing bisnis. "Aku nggoleki latihan sing nggabungake teori lan praktik, sing bisa

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Manajer Top: Ngerti strategi bisnis utama