Print Friendly, PDF & Email

Jeneng: JONIOT. Jeneng pisanan: JÉRÔME. Lulusan IFOCOP. Latar mburi: Manajer produk ing industri hiburan udakara 12 taun. Posisi saiki: Manajer pemasaran kanggo UKM Paris sing spesialisasine komunikasi digital.

Jérôme, sampeyan sapa?

Umurku 44 taun. Saiki aku ditugasake ing Paris ing perusahaan Canalchat Grandialogue, ing kana aku dadi manajer pemasaran sawise latihan profesional sing diwiwiti karo registrasi ing IFOCOP.

Napa latihan ulang profesional iki?

Ngomong yen sawise rolas taun kerja dadi Manajer Produk ing perusahaan lawas, aku wis demo ing perdagangan. Ora ana tantangan maneh kanggo motivasi aku saben dina, uga ora ana prospek pembangunan profesional. Bosen wis mlebu… Kesepakatan karo mantan majikan, kita setuju yen mandap konvensional minangka solusi sing paling apik.

Ngaso sing nggawa sampeyan menyang ruang kelas IFOCOP.

Nggih Nanging sadurunge, kudu liwat kothak Pôle Emploi. Ana ing kana, kanthi sinau babagan pasar kerja lan tawaran sing kasedhiya, prelu dilatih dhewe. Saka Manajer Produk nganti Manajer Pemasaran, bisa uga ana sing mikir mung ana ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Indeks Kesetaraan Gender