Print Friendly, PDF & Email

Description

Apa sampeyan kesel karo todolists?

Apa sampeyan rumangsa bakal mlaku-mlaku ing endi wae lan duwe masalah fokus?

Apa sampeyan duwe beban mental sing cukup lan pengin luwih tentrem?

Umume latihan babagan efisiensi lan produktivitas yaiku babagan teknik, utawa alat.

Nanging, sing penting nduwe Sistem sing sederhana adhedhasar prinsip sing gampang, sing bisa dioperasikake karo alat apa wae.

Kanthi fokus ing prinsip sing gampang lan wis kabukten, sampeyan bisa ngirit minimal 1 nganti 2 jam saben dina nalika maju kanthi luwih efektif kanggo target sing penting.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ilmu HIV