Kurang saka limalas menit sampeyan bakal entuk cara sing dibutuhake kanggo nggawe efek paralaks sing luar biasa. Langkah demi langkah, sampeyan bakal bisa ndeleng karo penulis cara nduplikasi gambar ing PowePoint. Objek kelompok, panggunaan gradien warna ing latar mburi. Uga penanganan tombol keyboard sing beda. Video sing bakal nggawa sampeyan menyang level liyane ing presentasi PowerPoint….



 

maca  Transisi kolektif: piranti lagi digunakake