Print Friendly, PDF & Email

Panjaluk kenaikan gaji: kanggo tim sampeyan

SUBJECT : Remunerasi ing tim esuk 2022

Mbak X, Pak Y,

Kita mung duwe pangopènan taunan ing xxxxxx. Sajrone ijol-ijolan, kita ngrembug babagan kemungkinan kenaikan kanggo kolaborator lan kanggo aku.

Aku pengin nguatake panjalukku kanthi menehi conto khusus babagan tugas sing bisa ditindakake karo timku.

  • Pandhuanku mesthi jelas lan sistematis.
  • Sasaran biasane minangka seri tugas sing wis ditemtokake kanthi apik sing bisa ditindakake dening anggota klompok
  • Aku tansah ngrungokake
  • Aku ngerti banget carane ngenali TCTerms kuwat saben siji lan sijine wong maju kanggo sukses misi kita.
  • Pungkasan, ing departemenku, swasana apik banget. Ana koherensi klompok sing luar biasa lan dinamisme sing migunani kanggo kabeh wong
  • saben wong ngadhepi tanggung jawabe, nindakake tugase kanthi efisien, lan gelem menehi pitulungan yen dibutuhake.

Aku pancene pengin sampeyan nggatekake kabeh unsur kasebut sing penting kanggo sukses perusahaan, lan sampeyan menehi kenaikan gaji kanggo taun 2022 kanggo kabeh karyawanku. Iku bakal dadi pangenalan nyata kanggo wong-wong mau lan ing ndhuwur kabeh, dorongan cilik iki bakal menehi dorongan gedhe kanggo miwiti taun anyar.

Aku tetep mesthi ing kabeh pembuangan yen sampeyan pengin ngomong bab iku maneh.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panjaluk kenaikan gaji: Sektor Asuransi Bank

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Wiwit xxxxxx, aku wis kerja ing bank minangka penasihat.

Yen aku ngidini aku nulis kanggo sampeyan ing dina iki, iki minangka titik sing cedhak karo atiku: imbuhan kanggo taun 2022.

Keparenga kula langkung rumiyin nyebataken bilih ing pungkasan wulan Nopember anggen kula nglampahi sedaya ancas ingkang sampun panjenengan paringaken, inggih punika:

  • Sawetara bukaan akun sing mundhak saka xx ing 2020 dadi xx ing 2021
  • Langganan layanan sing ditawakake bank kanggo pelanggan xx, yaiku jumlah total: xxxx euro.
  • Asuransi Jiwa uga tambah akeh.

Aku uga melu kabeh pelatihan kanggo ngerteni saben produk finansial sing disaranake Bank.

Pungkasan, aku jelas maju kanggo asuransi. Kaya sing sampeyan tuduhake nalika wawancara taun kepungkur, iki minangka titik lemah kanggo aku. Sampeyan uga nrima yen aku melu latihan anyar, sing mbantu aku nggawe presentasi menyang klien.

Pramila kula nyuwun wawancara kaliyan panjenengan kangge ngrembag babagan remunerasi kula ing taun 2022.

Sajrone rapat iki, aku uga arep njaluk latihan babagan adol kabeh produk liwat telpon. Aku mikir yen aku bakal luwih efisien.

Mesthi wae, aku tetep ana ing sampeyan yen sampeyan butuh informasi tambahan.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panjaluk kenaikan gaji: asisten eksekutif

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Bapak Direktur, Bapak Direktur,

Karyawan saka struktur cilik kita wiwit XXXXXX, aku saiki nyekel posisi asisten eksekutif.

Aku uga matur nuwun kanggo kapercayan sing diwenehake marang aku.

Katrampilan, responsif lan investasiku mesthi diakoni. Ing 2021, aku nggawe sawetara owah-owahan sing ora mung nyuda sawetara biaya operasi, nanging uga nambah urip internal perusahaan.

Aku bisa menehi sawetara conto penting:

  • Aku rembugan kontrak unprecedented karo perusahaan cleaning. Jumlah keuntungan kasebut dikurangi xx%. Sanajan kualitas karya sing digawa dening penutur anyar wis apik. Panggonan luwih nyenengake!
  • Aku uga makarya ing prices saka Penyetor kantor lan ana uga, Aku ngatur kanggo menang kahanan sing luwih apik.
  • Bebarengan kita nggawe jurnal internal ing ngendi aku nulis sawetara artikel.

Pungkasan, aku tansah kasedhiya kanggo njawab kabeh panjalukmu lan aku cepet-cepet tumindak sanalika sampeyan pengin.

Pramila aku njaluk supaya sampeyan entuk kenaikan gaji kanggo taun 2022, sing bakal dadi dorongan nyata kanggo aku.

Mulane aku ngarep-arep supaya kita bisa ngomong bab iki bebarengan sak janjian mangsa sing bakal setuju kanggo menehi kula.

Nyuwun sewu, Bu Direktur, Bapak Direktur, salam taklim.

Panjaluk kenaikan gaji: agen perjalanan

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Karyawan perusahaan wiwit XXXXXX, aku saiki dadi agen travel.

Aku ngerti banget yen krisis sing kita alami saiki duwe pengaruh khusus kanggo sampeyan lan sampeyan wis ngalami kesulitan sing ora kaetung. Nanging, leladen saya tambah maneh (utamane kanggo macem-macem wilayah ing Prancis) lan panyuwunan kanggo nyewa mobil uga saya tambah.

Mulane aku njaluk janjian karo sampeyan kanggo ngrembug babagan remunerasi ing taun 2022.

Aku uga pengin nuduhake yen loro kancaku wis ninggalake perusahaan lan saiki aku tanggung jawab kanggo file kasebut. Aku tindakake munggah karo xxx klien déné sadurunge sing nomer mung xxx. Pungkasan, aku nggawe reservasi xxx ing taun 2021, sing nuduhake wutah% dibandhingake taun 2019, taun nalika pandemi Covid durung kedadeyan.

Aku pancene pengin nyorot keseriusan lan investasi ing perusahaan. Entuk mundhak bakal dadi pangenalan nyata kanggo karyaku.

Aku tetep, mesthi, ing kabeh pembuangan yen sampeyan mbutuhake informasi tambahan.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panyuwunan mundhak gaji: charterer

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Karyawan perusahaan wiwit XXXXXX, aku saiki nyekel posisi charterer.

Profesional sejati ing organisasi transportasi, pakaryanku umume disebarake kaya ing ngisor iki:

  • Hubungan karo pelanggan sing duwe barang kanggo diangkut
  • Temokake operator sing bakal nyedhiyakake layanan iki
  • Rembugan rega
  • Priksa manawa syarat pelanggan dikomunikasikake kanthi apik menyang driver
  • Priksa manawa barang kasebut dikirim

Ing proyek iki, sing ditindakake mung ing telpon, aku duwe hubungan apik karo klien. Sampeyan kudu ujar manawa aku wis nggawe jaringan operator nyata sing percaya marang aku lan duwe nilai layanan sing padha karo aku. Mulane aku responsif banget lan kabeh wong sing kerjo bareng wis wareg. Aku dadi mitra logistik lan ora mung dadi pemasok.

Kabeh titik kasebut asale saka perusahaan kita mundhak omzet xx% sajrone taun 2021 sanajan ana masalah Pandemi.

Pramila, ing patemon pungkasan kula sah nyuwun tambahing gaji kula ing taun 2022. Kula gadhah kebébasan nyerat sadaya punika, supados panjenengan saged mbiji kaseriusanipun saha karep kula. tansah nindakake luwih, tansah nindakake luwih apik.

Ngenteni keputusan sampeyan, aku tetep dadi tanggung jawab sampeyan.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panjaluk mundhak gaji: resepsi

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Kita wis sarujuk kanggo nindakake pangopènan taunan ing XXXXXX. Sajrone wawancara iki, aku pengin kita ngomong babagan ganti rugi kanggo taun 2022. Kayane aku wis mbuktekake keterlibatanku ing perusahaan, utamane karo sawetara conto iki:

  • Resepsi perusahaan tansah dijaga tanpa cela supaya masyarakat ngrasa nyaman
  • Mail lan bingkisan tansah dikirim ing wektu.
  • Aku wis nyiyapake sistem komunikasi, liwat Skype, kanggo ngandhani kolega saka rawuh paket

Mulane aku ngidini aku njaluk kenaikan gaji kanggo taun 2022, sing bakal dadi dorongan nyata lan pengakuan tartamtu kanggo aku. Aku malah siyap, mesthi, kanggo nindakake misi liyane lan tanggung jawab liyane sing bisa nambah fungsi perusahaan kayata: ngatur armada mobil (asuransi, inspeksi, verifikasi tagihan elektronik), rentals. Mesthi, aku bisa ngirim usulan-usulan beda kanggo sampeyan.

Pramila mugi-mugi kita saged ngrembag bab punika sesarengan nalika janjian ingkang badhe panjenengan paringaken.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panjaluk mundhak gaji: panuku

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Wiwit XXXXXX, aku nindakake fungsi panuku ing Perusahaan XXXXXX.

Kanthi kawruh babagan posisi lan pengalaman, aku rumangsa siap kanggo njupuk tanggung jawab anyar.

Kaping pisanan, keparenga kula ngringkes ing kene kanthi sawetara tembung, macem-macem misi sing wis ditindakake kanthi sukses wiwit teka.

  • Aku nyiyapake panyedhiya layanan anyar sing mbisakake perusahaan nyuda rega biaya bagean kita.
  • Aku nliti kabeh kontribusi saka supplier paling tuwa lan kita mbenakake specifications karo wong-wong mau.
  • Aku uga negosiasi tenggat wektu pangopènan supaya bisa nanggapi kabutuhan pelanggan kanthi luwih cepet.

Pungkasan, aku sinau konsumsi saben item lan aku ngatur replenishment otomatis supaya departemen produksi tau metu saka Simpenan.

Kaya sing wis dingerteni, aku mesthi mbelani kepentingan perusahaan lan aku bakal terus nindakake, amarga aku ndeleng pakaryanku.

Pramila saking punika kula nyuwun agunging pangaksami, mugi-mugi kula aturi atur panjênêngan, sagêd rêmbag.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panjaluk mundhak gaji: asisten sales

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Karyawan perusahaan wiwit XXXXXX, aku saiki nyekel posisi Sales Assistant.

Katrampilan, responsif lan investasiku mesthi diakoni. Ing taun 2021, asil sing dipikolehi lan misi sing dadi tanggung jawabku ndadekake perusahaan bisa nambah layanan kanthi signifikan marang para pelanggan. Aku ngidini dhewe, ing subyek iki, kanggo nyebut sawetara conto tartamtu:

Perusahaan wis nyiyapake, kanthi kolaborasi, piranti lunak anyar kanggo ngetik lan nelusuri pesenan pelanggan. Mulane aku ngatasi file liyane saben dina: XXXXXX tinimbang XXXXXX sadurunge.

Aku uga wis nyiyapake rapat mingguan karo rowange saka toko, kang menehi kula kesempatan kanggo njupuk Simpenan saben file. Mulane aku nyathet komunikasi sing luwih apik ing antarane departemen, sing ngidini aku nanggapi kanthi luwih efektif marang para pelanggan amarga bisa menehi solusi langsung.

Pungkasan, aku njupuk pelajaran basa Inggris ing saindhenging taun liwat CPF, kanthi video, ing wayah sore ing omah. Pancen, iki minangka latihan pribadi, nanging katrampilan kasebut luwih migunani kanggo perusahaan amarga aku nggunakake saben dina kanggo nindakake tugas.

Mangkono aku ngidini aku njaluk kenaikan gaji kanggo taun 2022, sing bakal dadi dorongan nyata kanggo aku.

Pramila mugi-mugi kita saged ngrembag bab punika sesarengan nalika janjian ingkang badhe panjenengan paringaken.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panjaluk kenaikan gaji: komersial sedentary

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Karyawan perusahaan wiwit XXXXXX, aku saiki nyekel posisi komersial sedentary

Wiwit tanggal kasebut, aku wis nambah katrampilan amarga entuk kabeh kawruh teknis sing dibutuhake kanggo mangsuli pitakon pelanggan lan nggawe kuotasi. Aku wis ngetutake pirang-pirang kursus pelatihan lan aku ora ragu-ragu takon departemen produksi kanggo ngerti cara kerja bagean lan proses manufaktur.

Wiwit saiki, aku luwih reaktif lan jumlah prakiraan sing dakkarepake ora mandheg. Pancen, ing taun 2021, aku nggawe kuotasi xx nalika ing taun 2020, nomer kasebut xx.

Pungkasan, kaya sing sampeyan ngerteni, aku wis nandur modal ing karya lan aku tansah kasedhiya. Wong dodolan sing kerja bareng bakal ngonfirmasi manawa aku terus-terusan nglayani para pelanggan.

Mulane, kayane aku wis ningkatake kualitas hubungan karo prospek lan pelanggan biasa.

Pesenan janjian sing mumpuni uga wis dikembangake. Iki ndadekake turnover mundhak xx% taun iki.

Pramila kula nyuwun wawancara kaliyan panjenengan kangge ngrembag babagan remunerasi kula ing taun 2022.

Aku tetep ing kabeh pembuangan.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panjaluk kenaikan gaji: akuntan 1

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Kanggo ngetutake wawancara karo xxxxxx, aku ngidini aku nulis poin-poin sing diangkat babagan remunerasi kanggo taun 2022.

Kaping pisanan, aku pengin ngelingake yen aku wis kerja dadi akuntan wiwit xxxxxx ing Perusahaan YY lan aku seneng banget karo proyekku.

Kita mriksa misi sing ditindakake ing taun 2021 lan sampeyan ngonfirmasi manawa sampeyan ngormati investasiku lan luwih saka kabeh sukses saben wong.

Mangkono, aku nggawe neraca finansial saben wulan sing mbantu sampeyan nggawe keputusan lan ngatur perusahaan kanthi apik.

Aku nyetel ngawasi utamané tliti pembayaran customer lan thanks kanggo iki, pembayaran pinunjul wis suda Ngartekno. Ing 2020, kita duwe jumlah …….lan wektu tundha …….. dina nalika ing taun 2021 jumlahe yaiku……….lan jumlah dina saiki………..

Mula, aku ngidini aku ngucapake panjaluk kenaikan gaji kanggo taun 2022, sing bakal dadi dorongan nyata kanggo aku.

Aku temenan ing pembuangan yen sampeyan pengin ngomong maneh.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panjaluk kenaikan gaji: akuntan 2

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Wiwit xxxxxx ing Perusahaan, aku nindakake fungsi akuntan lan aku tanggung jawab luwih khusus babagan sosial.

2 taun pungkasan 2020 lan 2021 iki pancen banget kanggo aku. Pandemi sing durung nate kedadeyan lan kahanan rumit sing kudu ditindakake meksa aku adaptasi karo macem-macem masalah. Tanpa latihan, sampeyan kudu nggawe bagean anyar ing slip gaji. Aku uga ngurusi reimbursement saka pengangguran parsial lan kabeh hubungan karo administrasi. Sajrone audit, akuntan uga negesake manawa ora ana kesalahan.

Pengalaman iki wis banget enriching kanggo kula lan aku misale jek wis umumé njupuk munggah tantangan. Aku wis nandur modal akeh supaya layanan kasebut bisa mlaku kanthi normal lan kanca-kancaku ora kudu nandhang sangsara, saliyane karusakan sing disebabake dening epidemi iki, masalah tambahan.

Pramila prayogi sanget anggen kula angsal mundhakaken gaji.

Aku temenan ing pembuangan yen sampeyan pengin ngomong babagan nalika janjian.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panjaluk kenaikan gaji: pangembang

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Karyawan perusahaan wiwit XXXXXX, aku saiki nyekel posisi pangembang.

Wiwit tanggal kasebut, aku terus ngupayakake nganyari macem-macem aplikasi perusahaan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, aku wis mimpin sawetara proyek sing ngasilake penjualan.

Aku uga dadi dhukungan pelanggan kanggo nggunakake situs web anyar lan kabeh wis apik.

Pungkasan, saiki aku lagi ngembangake aplikasi sing bakal ngowahi cara kerja kita lan sing paling penting ngirit wektu sing larang kanggo kabeh karyawan perusahaan.

Aku kreatif banget, aku tansah ngeksploitasi solusi sing paling relevan kanggo entuk sistem komputer sing dipercaya lan intuisi. Aku wis rampung nandur modhal ing karya lan aku tansah kasedhiya.

Dadi kayane aku wis ningkatake kualitas karya saben wong. Aku pancene tansah riset carane teknologi anyar berkembang, Aku uga mriksa carane situs saingan kita wis dipanggonke.

Pramila kula nyuwun wawancara kaliyan panjenengan kangge ngrembag babagan remunerasi kula ing taun 2022.

Aku tetep ing kabeh pembuangan.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Njaluk mundhak gaji: pnang endi wae 1

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Karyawan perusahaan sampeyan suwene xx taun, aku saiki nyekel posisi.

Wis sawetara sasi iki, aku wis mirsani sing menehi kula liyane lan liyane tugas kanggo nindakake lan liyane lan liyane tanggung jawab. Aku seneng lan seneng melu ing pangembangan perusahaan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, aku ora ngetung jam, aku serius, aku mesthi ngrampungake karyaku kanthi tepat lan katrampilanku wis berkembang.

Pramila kula badhe nggadhahi mupangat saking undhak-undhakan gaji ing taun 2022. Salajengipun ganjaran kula badhe laras kaliyan kuwajiban kula.

Perusahaan lan posisi sing dakcekel kanthi lengkap cocog karo pangarepanku. Aku rumangsa kepenak lan ngormati regane kanca-kancaku. Kita tansah ndhukung saben liyane lan duwe mung siji goal: kepuasan pelanggan.

Pramila kula badhe ngaturaken janjian kangge ngrembag panyuwunan kula.

Aku tetep mesthi ing kabeh pembuangan kanggo tanggal lan wektu wawancara iki.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Njaluk mundhak gaji: pnang endi wae 2

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Karyawan perusahaan wiwit XXXXXX, aku saiki nyekel posisi xxxxx lan kita wis wawancara ing xxxxxx.

Sajrone wawancara iki, sampeyan nyatakake sawetara poin kanggo perbaikan:

  • Tanggapanku
  • Kakehan kesalahan ejaan ing pesenku

Mulane aku njupuk menyang wawasan iki 2 TCTerms kang koyone kula wigati. Aku bisa nambah katrampilan. Pancen, kanthi bantuan saka CPF, aku melu pelatihan ing basa Prancis lan utamane babagan ejaan lan tata basa. Ing kabeh XX jam pelajaran. Jam-jam sinau iki ngidini aku nambah banget nulis pesenku. Sampeyan nuding iki kanggo kula, sing aku ngormati banget.

Babagan responsif, aku mutusake nggunakake, kaya sing disaranake, Outlook kanggo ndhaptar lan nggolongake kabeh tugas sing kudu ditindakake sajrone awan. Mangkono, aku ora lali maneh lan aku nggawe manawa kabeh wis rampung lan ing wektu. Secara pribadi, aku nemokake kanthi cara anyar iki kepenak kerja lan ing ndhuwur kabeh, aku luwih tenang.

Muga-muga sampeyan ngormati upaya owah-owahan iki lan semangatku kanggo nambah.

Pramila kula nyuwun wawancara kaliyan panjenengan kangge ngrembag babagan remunerasi kula ing taun 2022.

Aku tetep ing kabeh pembuangan.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panyuwunan mundhak gaji: pengacara

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Spesialis ing hukum, aku minangka interlocutor lan penasehat hak istimewa kanggo kabeh masalah hukum Perusahaan.

Luwih khusus, aku njaga kepentingan sampeyan babagan properti industri, uga kabeh aplikasi paten lan perlindungan.

Aku nindakake jam tangan kompetitif lan aku ora ragu-ragu kanggo campur tangan yen ana curiga salinan paten sampeyan. Aku nglindhungi kapentingan perusahaan saben dina.

Taun iki, aku utamané ngetutake file YY sing nyebabake keprihatinan gedhe, butuh wektu sing suwe banget kanggo nyiyapake kanthi bantuan pengacara, rada rumit. Nanging, aku kerja akeh, aku nggoleki lan nemokake kabeh kesalahane mungsuh. Lan kita metu menang!

Aku uga njelasno kabeh kontrak, risiko bisa, aku nonton kanggo évolusi saka aturan. Aku kasedhiya kanggo kabeh departemen perusahaan kanggo njawab kabeh pitakonan lan mriksa sing kabeh wis supaya.

Sampeyan saiki ngerti keseriusanku, kasedhiyanku lan kualitas karyaku.

Pramila kula kepareng nyuwun tambahing gaji kula ing taun 2022.

Aku tetep ing kabeh pembuangan kanggo ngomong babagan nalika sampeyan pengin.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panyuwunan mundhak gaji: penjaga toko

SUBJECT: Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Karyawan perusahaan wiwit XXXXXX, aku saiki nyekel posisi penjaga toko, manajer gudang.

Profesional sejati ing organisasi lan nyiapake pesenan, sampeyan menehi aku, ing 2021, luwih akeh tanggung jawab

  • Kita wis nyewa pawang anyar. Mulane aku kudu gawe jadwal pesenane supaya disiapake, mriksa karyane saka wektu kanggo wektu lan mbantu dheweke yen perlu.
  • Aku ngatur pangopènan armada peralatan ngangkat
  • Aku ngetik pesenan pelanggan ing ERP
  • Aku uga ngetik pesenan supplier

Aku uga seneng banget karo kapercayan sing diwenehake marang aku lan aku nganggep tugas anyarku. Aku malah bisa ngomong yen aku wis kapenuhan ing karya.

Kaya sing wis dingerteni, kita ora duwe kesalahan nol ing pesenan pelanggan ing taun iki. Kajaba iku, aku wis nggawe kemitraan karo operator lan ing kana, kita ora duwe masalah kajaba 3 telat pangiriman ing taun 2021.

Aku uga asring kontak karo pelanggan kanggo kiriman barang lan kabeh mlaku kanthi apik.

Sampeyan saiki ngerti keseriusanku, kasedhiyanku lan kualitas karyaku.

Pramila kula kepareng nyuwun tambahing gaji kula ing taun 2022.

Aku tetep ing kabeh pembuangan kanggo ngomong babagan nalika sampeyan pengin.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panjaluk mundhak gaji: marketing

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Kita mung nindakake wawancara taunan ing xxxxxx nalika kita ngrembug babagan ganti rugi 2022 lan kemungkinan kenaikan.

Aku pengin nguatake panjalukku kanthi menehi conto tugas sing sukses:

Perusahaan saiki luwih akeh ing jaringan sosial. Saben dina, aku ngirim foto kanthi teks sing paling apik. Kanggo iki, aku kontak karo wakil dodolan sing aku ngumpulake informasi babagan pelanggan lan pesenan sing dipikolehi uga situs sing wis melu.

Saiki kita ngirim Newsletter saben 15 dina menyang pelanggan. Aku nulis kabeh lan aku ngurus distribusi.

Pungkasan, sampeyan nyathet keterlibatanku ing perusahaan. Aku sumber gagasan anyar lan asli. Aku babar blas nampa kritik sing aku sistematis tindakake munggah karo counter-usulan. Aku tansah golek solusi.

Mula, aku ngidini aku takon maneh babagan kenaikan gaji kanggo taun 2022. Iki bakal dadi pengakuan nyata babagan nilai kerjaku.

Aku tetep mesthi ing kabeh pembuangan yen sampeyan pengin ngomong bab iku maneh.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panjaluk kenaikan gaji: sekretaris medis

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Karyawan perusahaan sampeyan wiwit XXXXXX, aku ngidini aku njaluk janjian kanggo ngrembug babagan remunerasi ing taun 2022.

Ingkang sepisan, kula ngaturaken agunging panuwun awit saking kapercayan ingkang panjenengan paringaken dhateng kula.

Katrampilan, responsif lan investasiku mesthi diakoni. Taun iki, aku wis njupuk sawetara inisiatif sing aku yakin wis ngasilake perbaikan sing signifikan ing fungsi perusahaan kasebut.

Papan kasebut dijaga kanthi becik lan disinfeksi kanthi rutin. Aku wis sijine ing Panggonan, minangka sampeyan takon kula, wanita reresik sing teka 2 kanggo 3 kaping dina. Dadi safety kanggo pasien, nanging uga kanggo kita.

Janjian digawe miturut kekarepan lan jadwal sampeyan. Kita kerja kanthi semangat tim sing apik lan duwe nilai sing padha: kanggo nyedhiyakake perawatan sing berkualitas kanggo pasien sampeyan.

Menit konsultasi diketik kanthi cepet sawise saben kunjungan lan dikirim menyang kolega yen perlu. Aku ora tundha.

Pungkasan, aku tansah kasedhiya lan ora ngetung jam yen pasien mbutuhake aku.

Pramila kula keparenga sumanggakaken sesarengan ngrembag bab punika salebeting janjian ingkang badhe panjenengan paringaken dhateng kula.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Panyuwunan mundhak gaji: teknisi

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Kita bubar ketemu kanggo wawancara individu, xxxxxx. Sajrone rembugan iki, aku njaluk mundhakaken remunerasi kanggo taun 2022. Aku pengin nulis kabeh titik sing wis kasebut kanggo nuduhake marang sampeyan kabeh tumindak sing aku nindakake:

  • Aku luwih asring ngancani salespeople menyang pelanggan kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis
  • Aku mbantu produksi sadurunge diluncurake bagean anyar lan mriksa manawa kabeh cocog karo pesenan
  • Aku njawab liwat telpon lan email kanggo pelanggan sing duwe pitakonan teknis kanggo takon
  • Aku mriksa saben kutipan
  • Aku nggawe rencana kanggo validasi

Dadi aku mikir yen kabeh katrampilan kasebut minangka nilai tambah nyata kanggo perusahaan.

Aku utamané sawijining. Wangsulanku mesthi dipercaya lan cepet.

Pungkasan, kaya sing dingerteni, aku wis nandur modal ing karya lan aku tansah kasedhiya. Wong dodolan sing kerja bareng bakal ngonfirmasi manawa aku terus-terusan nglayani para pelanggan.

Aku mesthi tetep ana ing sampeyan kabeh yen sampeyan pengin ngrembug babagan remunerasi maneh.

Matur nuwun sadurunge kanggo pangerten lan dorongan sing daktampa saka sampeyan sajrone wawancara taunan.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.

Njaluk mundhak gaji: teleprospector

SUBJECT : Remunerasi ing 2022

Mbak X, Pak Y,

Karyawan perusahaan wiwit XXXXXX, aku saiki nyekel posisi telemarketer.

Wiwit tanggal kasebut, aku entuk pengalaman padhet sing ngidini aku ngluwihi kabeh target sing wis ditemtokake.

Pancen, miturut nomer kasebut, aku minangka salah sawijining telemarketer sing paling apik:

  • Aku ngatur kanggo nelpon xxx saben dina
  • Aku njaluk tanggal xx
  • Aku ngatur kanggo finalize akeh pesenan
  • Laporanku, kanggo para salesman, jelas banget lan kalebu kabeh informasi sing dibutuhake kanggo kunjungan.

Dibandhingake karo 2020, aku luwih efisien, amarga aku ngerti produkku luwih apik lan aku rumangsa luwih kepenak karo prospek. Aku saiki nguwasani reaksi kasebut, mula aku ngarepake tanggapane lan aku wis nyiapake argumentasi kanggo ngliwati saringan pisanan.

Iki minangka fungsi sing angel banget, amarga interlocutors kita ora duwe wektu kanggo ngobrol karo kita lan aku kudu terus golek frase cilik, tembung cilik utawa intonasi sing banjur bakal mimpin janjian.

Pramila kula keparenga nyuwun wawancara kaliyan panjenengan kangge ngrembag babagan remunerasi kula ing taun 2022. Saestu kula mbetahaken panjurung saha panjurung saking panjenengan sedaya supados tansah istiqomah.lan nambah omzet perusahaan.

Aku tetep ing kabeh pembuangan.

Sumangga Ibu X, Bapak Y, salam taklim ingkang kula hormati.