Miturut psikolog Amerika lan pencipta konsep Daniel Goleman, intelijen emosional penting banget karo katrampilan intelektual karyawan. Ing bukune "Emotional Intelligence, volume 2", dheweke nglaporake asil riset internasional telung taun babagan subyek iki lan nyimpulake manawa kuotasi emosional minangka salah sawijining faktor sukses profesional sing penting. Apa sejatine? Iki bakal kita langsung ndeleng.

Apa artine kecerdasan emosi?

Ing istilah sing luwih prasaja, intelijen emosional yaiku kemampuan kita kanggo mangerteni emosi kita, kanggo ngurus, nanging uga kanggo mangerteni wong-wong liya lan njupuk akun kasebut. Liyane lan akeh wong sing tanggung jawab kanggo ngatur sumber daya manungsa menehi khusus khusus kanggo konsep iki supaya bisa nggawe lingkungan kerja sing luwih apik kanggo para buruh. Diwiwiti karo introduksi a budaya komunikasi lan kolaborasi ing tingkat staf.

Konsep intelijen emosional digawe saka limang katrampilan sing beda:

  • Pengetahuan mandiri: ngerti dhewe, tegese sinau sinau emosi dhewe, kabutuhan, nilai, kebiasaan, lan ngenali kepribadian sejati yaiku nyebutake sapa sejatine kita.
  • Regulasi mandiri: minangka kemampuan kanggo ngontrol emosi supaya bisa nguntungake lan dudu sumber kuwatir sing ora ana enteke kanggo kita lan kolega.
  • Motivasi: yaiku kemampuan saben wong kanggo nemtokake tujuan sing bisa diukur lan fokus sanajan ana alangan.
  • Empati: iku kemampuan kanggo nyelehake awake dhewe ing sepatu wong liya, yaiku ngerti emosi, perasaan lan kabutuhane.
  • Ketrampilan sosial: yaiku kemampuan kanggo komunikasi karo wong liya, yaiku kanggo gawe uwong yakin, memimpin, nggawe konsensus ...
maca  Ngapikake Komunikasi Interpersonal Ing Nggawe

Pentingna kecerdasan emosional ing dunia profesional

Saiki, sebagian besar perusahaan modhèrn migunakaké "ruang mbukak", yaiku ruang kerja mbukak sing ngidini karyawan lan manajer bisa kerja minangka tim lan nambah kinerja perusahaan. perusahaan. Amarga jarak kasebut, perlu kanggo saben kolaborator kanggo entuk kecerdasan emosi sing luwih apik. Iki perlu supaya dheweke luwih bisa ngenali emosi, perasaan lan kabutuhan kolega utawa bawahan kanggo ngembangake iklim karya sing berkualitas.

Kanthi njupuk kohesi antarane karyawan, intelijen emosional uga njamin perkembangan tim sing luwih efisien. Nduweni efek ngapikake produktivitas liwat praktek latihan sing beda-beda ing stimulasi kecerdasan emosional. Kajaba iku, empati, sing minangka salah sawijining kemampuan intelijen emosional, nyedhiyakake komunikasi interpersonal luwih apik ing perusahaan lan nggampangake koordinasi tim sing ora bisa bersaing nanging bisa bebarengan.

Enem emosi utami kanggo ngenali

Ngerteni wong-wong mau dadi luwih gampang kanggo nggunakke keuntungan kasebut. Minangka aturan umum, sinau kanggo nyinkronake kanthi prilaku tumrap emosi sampeyan bakal nambah kecerdasan emosional sampeyan.

  • Kabungahan

Perasaan iki ditondoi kanthi paningkatan energi lan raos kesejahteraan. Iki minangka asil saka sekresi hormon kesenengan kayata oxytocin utawa endorphin. Padha berkembang optimis.

  • surprise

Iku perasaan sing nuduhake rasa seneng amarga utawa amarga bab sing ora dikarepake utawa kahanan. Asil iku pangembangan organ pangertèn kita, sing tanggung jawab kanggo ngarsane lan pangrungu. Iki minangka asil saka paningkatan neuron.

  • Ngremekake
maca  assertiveness

Punika repugnance lengkap utawa disinterest ing soko utawa kahanan sing kita dianggep ala kanggo kita. Biasane, iki nyebabake sensasi mual.

  • Kasusahan 

Iku negara emosi sing teka kanthi wektu tenang kanggo awis ing acara nglarani. Iki diwenehake dening slowing basa gestural utawa irama saka obahe.

  • Anger 

Iku nuduhake rasa ora papa nalika ana sing penting kanggo kita wis sirna saka kita utawa soko sing ditrapake kanggo kita utawa soko kita ora setuju. Iki ndadékaké akumulasi energi.

  • Wedi 

Punika kawruh babagan bebaya utawa ancaman miturut kahanan lan pasukan kanggo mikir bab liya kanggo ngadhepi utawa kanggo nylametake. Iki nyebabake paningkatan adrenalin lan influx getih menyang otot ing kasus penyebaran tiba-tiba fisik.

Intelligence emosi ing kepemimpinan

Ditemokake yen wong sing duwe kecerdasan emosional sing kuat duwe kepemimpinan sing luwih apik lan kosok balene. Akibaté, tingkat kepemimpinan ora gumantung ing posisi sing manajer ing perusahaan, nanging ing kemampuan kanggo nggabungake karyawan lan komunikasi karo wong liya. Mung kanthi ngrampungake kritéria kasebut bisa dadi pimpinan minangka pimpinan efektif.

Pangurus uga diadili miturut prilaku lan tumindak, yaiku, kanthi komunikasi nonverbal. Mengkono prinsip "menehi lan menehi", karyawan bakal gampang nanggapi panjaluke sing adhedhasar penghargaan lan perhatian marang kabutuhan. Iku kapasitas empathic lan aptitude sosial sing nduwe peran penting ing kene.

maca  Gmail ing bisnis: komunikasi lancar amarga terjemahan otomatis

Apa papan kanggo menehi kanggo emosional Intelligence ing recruitments?

Daniel Goleman ngelingake babagan penyalahgunaan intelijen emosional kaya kanggo intelijen. Sejatine, kuantitas intelijen minangka alat kanggo nemtokake kapasitas intelektual lan kecakapan masing-masing supaya bisa sukses ing urip profesional. Nanging, asil tes beda-beda mung nemtokake 10 nganti 20% sukses profesional. Mula ora ana gunané nggawe wawancara babagan asil sing durung lengkap.

Saliyane, intelijen emosional bisa berkembang liwat latihan lan laku liyane. Menapa malih, mboten saged nyerahaken skor wiwit saking lima komponen ing pundhi kecerdasan emosional punika adhedhasar ingkang boten saged dipuntingali atanapi dipun kuantifikasi. Sampeyan mung bisa ngontrol bagean komponen kasebut lan duwe cacat ing liyane.

Singkat, nguwasani kecerdasan emosional manajer lan buruh ing perusahaan nyumbang kanggo ngapikake produktivitas lan kemampuan kanggo ngganti karo owah-owahan konstan ing lingkungane. Iki minangka gain kanggo kualitas urip lan pembangunan profesional, tingkat sing bisa beda-beda saka wong siji menyang wong liya.