Print Friendly, PDF & Email

Description

Manajer, ana apa?

Sampeyan sinau ngatur kanthi nindakake.

Ing sekolah teknik utawa universitas, subjek iki arang banget dibahas. Aku ngerti, aku asale saka ....

Ing sekolah bisnis lan manajemen, sajrone latihan profesional, kita mulang teori-teori gedhe ing abad kaping XNUMX lan XNUMX. Mbok menawi kita bakal ngrembug babagan riset paling anyar wiwit wiwitan abad kaping XNUMX. Sawetara kasus konkrit lan akeh teori. Aku ngerti, aku mulang ing kana….

Nanging kabeh iki ora bakal menehi alat sing sampeyan rasakake ing kahanan sing paling apik kanggo nindakake apa sing bakal dibayar: ngatur tim sing digawe saka pria sejati lan wanita sejati.

Pandhuan singkat iki nyedhiyakake sampeyan, manajer ing mangsa ngarep utawa pamula profesi, kanthi sawetara kunci sukses.

Iki minangka enem kualitas penting sing sampeyan butuhake lan dikembangake. Amarga kabar apik yaiku kabeh iki bisa dipelajari, lumrahe utawa kanthi gaweyan sethithik.

Dadi, sampeyan bakal dilengkapi pribadi kanggo ngadhepi kahanan saben dinane utawa mirunggan sing nyritakake uripe manajer.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Formula Intensif: pelatihan kejuruan full-time kanggo profesi anyar