Kursus iki nerangake metode 5S lan prinsip-prinsipe. Iki nerangake kanggo sampeyan, langkah demi langkah, carane nyiyapake pendekatan ing lingkungan kerja utawa saben dina (kantor, bengkel, stasiun kerja, pawon, kamar turu, lsp.). Iki ngganti presentasi teoritis, aplikasi praktis lan latihan, ing wangun wawancara, slide, video lan kuis ...

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Langsung dadi PRODUKTIF (ing taun 2021)