Print Friendly, PDF & Email

Google Slides minangka salah sawijining piranti lunak benchmark kanggo nggawe presentasi. Cukup gampang supaya bisa diakses dening kabeh wong, cocog banget kanggo panggunaan profesional, sing umume luwih umum. Nicolas Levé nawakake sampeyan, ing latihan iki, kanggo sinau fungsine sing penting: nggawe dokumen, tambahan elemen umum ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Nggawe perusahaan inovatif: saka ide nganti wiwitan