Arsip saka sertifikat CSPN ndadekake iku bisa kanggo njupuk menyang akun évolusi cepet lan pancet saka ancaman lan Techniques serangan.

Periode validitas sertifikat CSPN saiki tetep 3 taun, banjur diarsipake kanthi otomatis.
Tumindak iki dening pusat sertifikasi nasional ndadekake bisa njamin konsistensi karo pranata sing dijupuk dening Cybersecurity Act, ing perspektif sing metodologi evaluasi iki cocog ing taun teka menyang rencana Eropah anyar.

Pendekatan iki uga minangka bagéan saka ratifikasi sing bakal teka saka persetujuan pangenalan Franco-Jerman kanggo sertifikat CSPN lan BSZ sing padha karo Jerman (Beschleunigte Sicherheitszertifizierung, Sertifikasi Keamanan Dipercepat); ing ngendi sertifikat BSZ duwe wektu validitas 2 taun.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Cuti sakit: istirahat saka kahanan jangkoan nganti 1 Juni 2021