Print Friendly, PDF & Email

Tutorial gratis iki jelas nerangake, langkah demi langkah, cara nyusun fungsi IF.
Tutorial iki minangka bagean saka kursus lengkap "Cara nggunakake lan ngoptimalake fungsi IS".
Basa sing gampang lan jelas bisa diakses kabeh wong.

Aku tetep kasedhiya ing ruang gotong royong kanggo mangsuli pitakon babagan kursus iki.

 

 

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Excel Gratis: kepiye nggawe unit anyar?