Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • Ngerti lan nggunakake postulat relativitas Einstein
  • Sinau babagan sejarah ilmu fisika
  • Model kahanan fisik
  • Ngembangake teknik pitungan otomatis, kayata pangerten babagan dilation durasi lan kontraksi dawa
  • Ngerti lan aplikasi cara kanggo ngrampungake masalah "mbukak".

Description

Modul iki minangka pungkasan saka seri 5 modul. Persiapan fisika iki ngidini sampeyan nggabungake kawruh lan nyiapake sampeyan mlebu ing pendidikan sing luwih dhuwur. Ayo dhewe dipandu dening video sing bakal nampilake sejarah ilmu pengetahuan, téori relativitas khusus uga munculé gagasan kuantifikasi ing wiwitan abad kaping 20. Iki bakal dadi kesempatan kanggo sampeyan nliti gagasan penting babagan relativitas khusus lan fisika gelombang saka program fisika sekolah menengah, kanggo entuk katrampilan anyar, teori lan eksperimen, lan ngembangake teknik matematika sing migunani ing fisika.

Terus maca artikel ing situs asli →