Print Friendly, PDF & Email

MOOC iki ditujokake kanggo para siswa sing ngrampungake studi menengah (ahli retorika, terminal, lsp.) lan nyiapake mlebu menyang siklus pendidikan sing luwih dhuwur, ing sekolah menengah utawa ing universitas. Thanks kanggo alat iki, sampeyan bakal bisa ngisi kesenjangan apa wae, sadurunge miwiti siklus pasinaon sabanjure. Utamane, yen sampeyan lagi nyiapake ujian mlebu kanggo sinau babagan kedokteran lan kedokteran gigi, utawa tes mlebu liyane, sampeyan bakal bisa nemokake sumber daya sing dibutuhake kanggo mbantu sampeyan nindakake ing mekanika. MOOC iki bisa uga migunani yen sampeyan wis ndhaptar ing taun pisanan saka pendidikan sing luwih dhuwur lan kangelan sinau jurusan fisika. Thanks kanggo pengalaman kita ngawasi siswa ing universitas lan ing kegiatan preparatory, kangelan umum mahasiswa wis menowo kanggo kita. Kita mbangun MOOC iki, utamane kanthi ngadhepi siswa kanthi perwakilan lan gagasan sing wis ditemtokake.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Cara nggawe kaca panangkepan