Print Friendly, PDF & Email

iki Google Formulir latihan online tujuane mulang sampeyan carane nggawe poling, questionnaires & kuis ing sawetara klik.
Google Forms minangka produk saka suite kasebut Ruang kerja Google.

Thanks kanggo iki kursus video gratis, temokake cara sinau sing penting: tanpa bla utawa istilah teknis, sampeyan bakal nemokake cara nggawe, ngatur Wangun, jelasake pitakon sampeyan kanggo entuk tanggepan sabisa.

Ing program tutorial Gratis iki: Gawe survey, kuesioner & kuis nganggo Formulir Google

Kursus sing cepet lan efektif kurang saka 55 menit lan 100% video kanggo nutupi konsep ing ngisor iki:

Nggawe formulir sampeyan, Desain formulir Google Forms, Konfigurasi, Kajaba pitakon, tips Google Forms, Objek (judhul, gambar, video), bagean lan skenario, Konfigurasi pitakon pilihan & Kuis, Analisis asil Formulir Google.

Bisa nglumpukake, ngolah lan nganalisis data / pendapat / umpan balik saka pangguna utawa konsumen, bakal ngladeni sampeyan sajrone karir profesional lan nggawe prabédan. Iki minangka sebab kenapa sampeyan ngajak sampeyan tindakake iki Tutorial Google Forms gratis !

Dhaptar konten latihan Google iki…

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Voucher restoran: validitas voucher lan santai santai panggunaane nganti tanggal 1 September 2021