iki Google Formulir latihan online tujuane mulang sampeyan carane nggawe poling, questionnaires & kuis ing sawetara klik.
Google Forms minangka produk saka suite kasebut Ruang kerja Google.

Thanks kanggo iki kursus video gratis, temokake cara sinau sing langsung menyang titik: tanpa blabla utawa istilah teknis, sampeyan bakal nemokake carane nggawe, ngatur Wangun, jelasake pitakon sampeyan kanggo entuk tanggepan sabisa.

Ing program tutorial Gratis iki: Gawe survey, kuesioner & kuis nganggo Formulir Google

Kursus sing cepet lan efektif kurang saka 55 menit lan 100% video kanggo nutupi konsep ing ngisor iki:

Nggawe formulir sampeyan, Desain formulir Google Formulir sampeyan, Konfigurasi, Penambahan pitakonan sampeyan, tips Formulir Google, Objek (judhul, gambar, video), Judhul lan skenario, Konfigurasi MCQ & Quiz, Analisis asil Google Forms.

Bisa ngumpulake, ngolah lan nganalisa data / panemu / umpan balik saka pangguna utawa konsumen bakal nglayani sampeyan sajrone karir profesional lan nggawe bedane. Pramila sampeyan ngajak sampeyan tindakake iki Tutorial Google Forms gratis !

Dhaptar konten latihan Google iki…

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pinjaman tenaga kerja: ganti tanggal 1 Januari 2021