Print Friendly, PDF & Email

Forum pelatihan audiovisual iki ditujukan kanggo intermiten ing industri hiburan, para pencari kerja, siswa, siswa sekolah menengah lan mahasiswa, sing arep latihan, ing Vaucluse, ing sektor audiovisual lan nulis anyar, utawa kanggo nemokake profesi sing beda: teknik gambar lan swara, animasi, game video, pendhidhikan gambar, profesi seni, ...

Bakal ana:
- Institut des Métiers de la Communication Audiovisuelle (IMCA) Provence, Sekolah Gambar Baru, Formasi Erudis, Actéon, lan Lycée Frédéric Mistral, ing Avignon;
- Sekolah ESA Sekolah Seni Grafis Nasional, Tukang kayu;
- La Loge, ing L'isle-sur-la-Sorgue;
- The Compagnie d'Avril.

Kemitraan karo Afdas lan Cap Emploi.

3 Februari wiwit jam 10:00 nganti 12:00 kanthi online ing Zoom.

REGISTRASI DIPERLUKAN 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Shopify Gratis: Dasbor