Print Friendly, PDF & Email

Jean-Michel Blanquer, Menteri Pendidikan Nasional, Pemuda lan Olahraga, Elisabeth Borne, Menteri Tenaga Kerja, Ketenagakerjaan lan Integrasi, Frédérique Vidal, Menteri Pendidikan Tinggi, Riset lan Inovasi, Agnès Pannier-Runacher, Delegasi Menteri, sing ngurusi Industri, karo Bruno Bonnell, Sekretaris Jenderal Investasi sing tanggung jawab kanggo Prancis 2030, dina iki nyiyapake Komite Pengarah Menteri "Pengajaran lan Pelatihan" Prancis 2030 sing bakal nemtokake orientasi lan njamin manajemen sumbu rencana kasebut. Dheweke ngumumake 15 pelopor panggilan kanggo infestasi kapentingan "Ketrampilan lan Profesi ing Masa Depan" supaya bisa menehi pelatihan lan tawaran layanan kanggo entuk manfaat para siswa wiwit wiwitan taun ajaran 2022.

France 2030, sing diumumake tanggal 12 Oktober 2021, nduweni tujuan sing jelas : nyiapake Prancis liwat pilihan investasi strategis utama, ing layanan saka fellow citizens kita lan ambisi ekologis kuwat, kanggo gawé luwih apik, manggon luwih apik lan luwih ngerti donya kita. Utamane, iki kalebu ndhukung munculé bakat lan nyepetake adaptasi latihan kanggo kabutuhan katrampilan, sektor lan profesi anyar ing mangsa ngarep.

Telpon kanggo ekspresi kapentingan "Ketrampilan lan profesi ing mangsa ngarep" tumiba ing framework iki

maca  Kewajiban keamanan minangka watesan kebebasan nyang-nyangan kolektif