Print Friendly, PDF & Email

iki Tutorial Excel (udakara 4 menit) nerangake kepiye cara nggawe dhaptar mudhun ing Excel lan tinggalake pilihan data sing unik kanggo pangguna file kasebut.

Sangat migunani kanggo nyedhiyakake informasi penting lan wajib ing tabel, sampeyan bakal cepet dadi penggemar fungsi iki.

Screencast iki ditindakake ing versi 2007 nanging jelas bisa nemokake fungsi sing padha ing versi 2010. Uga operasi sing padha ing taun 2003 ...

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kepiye cara nggunakake spreadsheet ing Excel?