Print Friendly, PDF & Email

Description

Sampeyan bakal sinau carane sukses nggawe gambar merek kanthi cepet nggunakake alat sing digawe wiwitan kanggo sukses nggawe merek ing sawetara menit lan nemokake pelanggan pertama!

ing pungkasan latihan, sampeyan bakal ngerti:

- Gawe logo

- Goleki ide jeneng kanggo proyek sampeyan

- Priksa kasedhiyan kasebut nganggo INPI

- Gawe piagam grafis

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Sinau Hukum: Pengantar