Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Penting nggawe kesan apik saka sawetara menit pisanan sing sampeyan lakoni karo mentor utawa calon klien, utawa uga karo kanca. Ing latihan cilik iki, Todd Dewett, penulis lan pelatih bisnis, nuduhake sampeyan carane menehi katrangan marang wong liya babagan apa sing sampeyan lakoni lan priksa manawa dheweke ngelingake sampeyan ing wektu sing cendhak banget kanthi "nada" pribadi. Maksimalake rapat ing minimal wektu lan entuk jaringan wiwit wiwitan!

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ketegangan rekrutmen: implementasi roadmaps lokal kanggo nyukupi kabutuhan bisnis