Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Gunakake kekuwatan Word 2016 kanggo CV lan surat lamaran! Ing bengkel iki dening Jean-Luc Delon, kontrol alat piranti lunak kanggo langsung ngolah konten sampeyan. Sinau babagan teknik tata letak lan sinaoni babagan struktur, ngatur lan ngatur dokumen kanthi cepet. Uga temokake metodologi umum kanggo nyedhiyakake macem-macem jinis dokumen cendhak ing Word 2016. Ing pungkasan latihan iki, sampeyan bakal ngerti cara nggawe kesan sing apik, sampeyan bakal nggawe CV sing berkualitas lan nggawe surat panutup sampeyan apik banget!

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pangerten kecanduan