Apa upaya sing dibahas?

Sampeyan, kaya karyawan sampeyan, nindakake sawetara tumindak sing ora ana gandhengane karo pakaryan sampeyan: ganti sawetara wektu kanggo kerja, takon karo supervisor supaya luwih lengkap ngirim instruksi, banjur menehi saran. sing ora kewajiban sampeyan, kanggo mbantu sawetara kolaborator, lsp. Kita sumurup manawa teleworking kalebu ing kategori upaya liyane kajaba asil khusus saka tugas sing bakal ditindakake. Sampeyan butuh wektu suwe kanggo njupuk akun kasebut. Iku ahli sosiologis, Johannes Siegrist, ing wiwitan taun 80an, sing nggawe model kanggo nduweni kualifikasi. Dheweke nyorot rong gaweyan:

  • gaweyan sing ditindakake: iki minangka tumindak sing ditindakake karyawan kanggo nanggepi kendala sing ana ing lingkungan ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kursus Pemula Portugis Eropa