Iku apik, situs web sampeyan online. Desain rapi, isi dioptimalake lan sampeyan yakin 100% sampeyan bisa nggawe pengunjung dadi prospek utawa pelanggan. Sampeyan wis miwiti ngluncurake kampanye akuisisi lalu lintas: iklan online, sawetara media sosial lan referensi alami wiwit ngasilake.

Mesthi, sampeyan wis ngerti kapentingan SEO (referensi alam) kanggo ngasilake lalu lintas sing berkualitas kanthi cara sing lestari. Nanging kepiye carane ngatur SEO sampeyan? Ing latihan iki, aku menehi sampeyan alat gratis sing ditawakake Google: Search Console. Iku alat sing kudu dileksanakake sanalika bisa sawise situs online.

Ing latihan iki, kita bakal ndeleng:

  • cara nyiyapake (nginstal) Search Console
  • cara ngukur kinerja SEO sampeyan, amarga data sing ana ing Search Console
  • cara mriksa indeksasi situs sing bener
  • carane ngawasi kabeh masalah sing bisa ngrusak SEO sampeyan: seluler, kacepetan, keamanan, pidana manual ...

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Kosakata SOS: kepiye kanggo miwiti obrolan ing kabeh basa?