Print Friendly, PDF & Email

ing tutorial gratis, sampeyan bakal nemokake cara ngasilake Tabel Pivot kanthi otomatis kaya sing dikarepake, en fonction d’un champ déposé dans la zone du filtre du rapport.

Vous y trouverez également quelques raccourcis clavier utiles pour se déplacer d’une feuille à l’autre dans le classeur.

 

 

maca  Ningkatake integrasi profesional kanthi nawakake solusi perawatan bocah lan mbantu nyuda ketegangan rekrutmen ing sektor PAUD