Print Friendly, PDF & Email

Punika a tutorial video sing bakal bali menyang tahap lan masalah nggawe koperasi produksi audiovisual.

Ing 2016, Mickaël Carton, produser, lan aku, pencipta Duik lan direktur, kita miwiti nggawe perusahaan produksi audiovisual koperasi. Ing konferensi iki, aku bali menyang alasan pilihan formulir bisnis lan pengalamanku.

Ing program tutorial gratis iki babagan nggawe koperasi produksi audiovisual

Sajrone 1 jam, sampeyan bakal ngerti sebabe nggawe koperasi, sampeyan bakal ngerti prinsip, prinsip operasine, kepiye cara mbagekake bathi. Tuladha operasi konkrit uga bakal dibahas.

Kuliah iki direkam nalika lAcara 'Duik 16 ing Lille tanggal 8 April 2017 ...

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Eko, kanggo sapa, kanggo apa?