ing tutorial Excel gratising video, kita lunga gawe tabel Excel pertama kita ! Nglebokake lan mbusak kolom, nyetel dhuwur lan jembar, ngganti ukuran lan font uga nggawe wates bakal dadi rutinitas saben dina!

Dilindhungi undhang-undhang kanggo pamula paling gedhe, iki tutorial gratis bakal mbuktekaken sing ana apa-apa rumit ing nggawe tabel Excel !
Ce tutorial gratis uga bakal dadi kesempatan kanggo njelajah rumus pisanan sampeyan lan pisanan sampeyan diagram excel ! File sampel diwenehake karo kursus.

Tutorial apik!

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pelatihan alternatif: wawancara wawancara alternatif