Yen sampeyan duwe proyek situs web kanggo promosi bisnis utawa produk sampeyan, tindakake latihan iki babagan alat marketing web. Kanthi Youssef Jlidi, sampeyan bakal sinau carane gampang ngrancang situs lan ngotomatisasi publikasi. Sampeyan uga bakal nyedhaki pangukuran lan optimalisasi referensi lan kehadiran, amarga utilitas sing asring gratis lan utamane…

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Standar kualitas layanan pelanggan