Print Friendly, PDF & Email

Mangkene sepuluh menit suwene sampeyan ora bakal mbuang-buang wektu. Sinau ing PowerPoint 2019 cara nggunakake zoom ing slide lan ing bagean slide. Efek sing kuat banget sing langsung menehi tampilan profesional. Yen wis kliwat, sampeyan bakal bisa ndeleng utawa mriksa maneh sawetara unsur dhasar. Kaya nambahake slide, masang lambang utawa malah mbusak latar mburi saka gambar. Pengaruh kanggo para pamirsa dijamin.



 

 

maca  Kanthi France Relance, ANSSI nyumbang kanggo nguatake keamanan siber negara