Print Friendly, PDF & Email
  • njlèntrèhaké mekanisme fluvial penting lan ngetung kondisi aliran ing kali (prediksi aliran, pitungan ambane banyu) paling sethithik kanthi cara kira-kira,
  • masalah sing bener: ancaman bobot ing kali, ancaman sing ditimbulake kali kanggo warga (utamane risiko banjir)
  • entuk otonomi lan kreativitas sing luwih gedhe amarga luwih ngerti babagan konteks kerja sampeyan.

Tindak lanjut kursus lan penerbitan sertifikat gratis

Description

Kursus iki mbahas dinamika kali sing dikelola saka conto terrain sing wis dibuktekake kanggo negara sisih kidul lan lor (Benin, Prancis, Meksiko, Vietnam, lsp.).
Sampeyan kudu ngidini sampeyan nyampurnakake lan nambah kawruh babagan hidrologi lan kualitas banyu, hidrolika lan geomorfologi fluvial, sing ditrapake kanggo manajemen kali.
Nawakake kawruh metodologis lan teknis kanggo netepake kahanan saluran banyu lan nimbang intervensi sing bisa ditransfer menyang lingkungan sing beda-beda ing Lor lan Kidul.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pembuangan amarga alasan ekonomi: kesalahan saka perusahaan sing ngancam daya saing perusahaan